22. maaliskuuta 2019

Pojan ensimmäinen reissu

Ensimmäinen reissu Iirolla oli Ikaalisten kylpylään ja TiTi-Nallen taloon, kun hän oli hieman yli vuoden ikäinen. Hotelli on kyllä aivan ihana. Voisin mennä uudestaan lasten kanssa, paikka sopii lapsille todella hyvin. Siellä oli paljon tekemistä lapsille, ainakin silloin kesällä. Matkustimme kylpylään autolla, meitä oli minä, mieheni, Iiro ja Iiron kummisetä. Matka meni todella hyvin, ei ollut mitään ongelmia. Iiro oli todella reippaasti ja nukkui melkein koko matkan. Perille päästyämme kävimme hakemassa avainkortit ja tarvittavat tiedot missä hotelli on. Iiro sai pienen puuhavihkon. Hotelli huone löytyi helposti, koska saimme todella hyvät ohjeet. Huone oli todella siisti ja tilava mahduimme helposti koko porukka samaan huoneeseen.

Huoneemme oli alimmassa kerroksessa ja terassiltamme pääsi hiekkarantaan suoraan. Nallen talo oli huoneemme vieressä. Hotellille päästyämme satoi vettä ja oli todella lämmin ilma, Iiron piti heti päästä ulos ja hänestä oli ihan huippu juttu, kun sai olla pelkällä vaipalla ulkona vesisateessa. Iiro pääsi myös ensimmäistä kertaa rannalle hiekalla oli todella kiva leikkiä, eikä siitä olisi millään malttanut lähteä. Vesi oli aivan liian kylmää Iiron mielestä, joten hän tyytyi vain lämpimään hiekkaan. Onneksi rannasta ei ollut huoneeseen matkaa, kun pari metriä. Pääsi aina halutessaan Iiron kanssa rantaan, eikä tarvinnut ottaa mitään mukaan pystyi vain menemään.

Hotellin aamu pala oli todella hyvä, maistui myös hyvin Iirolle. Olihan se hänelle kiva, kun saa valita niin kattavasta valikoimasta mitä haluaa syödä aamupalaksi, kun kotona oli yleensä totuttu syömään aina aamupuuro. Onneksi meillä oli huoneessamme myös pieni keittiö niin saimme kuitenkin tehdä ruokaa myös itse, olimme kuitenkin neljä päivää reissussa ja mielestäni ei noin pieni saa kaikkia tarvittavia aterioita hotellissa, jos ruokaa ei voi ollenkaan tehdä itse.

Iiro pääsi käymään kylpylässä ensimmäistä kertaa. Hän tykkäsi todella olla siellä, vesi leikit on aina ollut kivoja, siellä tuli vaan väsy todella nopeasti. Kävimme myös keilaamassa koko porukalla, jätskillä ja tietenkin myös ulkona syömässä. Yhtenä päivänä kävimme Titi-nallen talossa, siellä oli paljon kaikkea. Itse tykkäsin paikasta todella paljon ja oli siellä Iirollekkin tekemistä tosi paljon, mutta näin jälkeen päin kun ajattelee voisin mennä sinne uudestaan Iiron kanssa, mutta vasta sitten kun Iiro on yli kolme vuotias. Laulu leikeistä Iiro tykkäsi kovasti ja eläimistä titi-nallen talon pihalla. Iiro pelkäsi titi-nallea kovasti, enkä ihmettele voihan sellainen iso nalle varmasti olla pelottava niin pienelle.


Viimeisenä iltana kävimme vielä nauttimassa herkulliset jäätelöt. Koko reissu meni todella hyvin. Sää suosi meitä, ainoastaan ensimmäisenä iltana satoi vettä, mutta se oli sellainen kiva sade joka ei lämpimänä kesäpäivänä haitannut ollenkaan. Iiro sai kokeilla monia uusia asioita ja oli ihana seurata kuinka pienistä asioista lapsi voi olla onnellinen. Kun miettii, että pelkkä vesi sade oli jo ihan huippu juttu, rannasta ja hiekasta puhumattakaan.

Kun aamulla oli aika viimeisen aamupalan, tuntui että meidän reissumme kesti liian vähän aikaa, vaikka tottakai ajatus kotiin pääsemisestäkin oli ihana. Kieltämättä olisin viihtynyt kauemminkin pois arjesta, mutta pitää olla onnellinen niistä hetkistä mitä saa. Kotimatkalla pysähdyimme vielä ostoksille Seinäjoelle.

Paikka oli kaikin puolin hyvä ja sellainen mitä toivoin ja kyllä minä vielä joskus menen perheeni kanssa sinne uudestaan. On vain harmi, että titi-nallea siellä ei enään pääse tapaamaan, mutta on se varmasti lapsille huippu paikka ilman nalleakin. Voin kyllä suositella paikkaa lapsiperheille.💕
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!