31. maaliskuuta 2019

Tarjous on hyväksytty!

Odottelimme mitä asunnon omistajat sanovat tarjouksestamme. Saimme tiedon, että he odottelevat muutaman päivän ja jos ei muita tarjouksia tule myyvät asunnon meille. Jäimme vain toivomaan, että kukaan muu ei tee tarjousta. Muutama päivä oli kulunut ja mieheni sai puhelin soiton, jossa kerrottiin että meidän tarjous on hyväksytty.Meillä oli kuitenkin vielä ehtona, että asuntoon tehdään kosteus mittaukset ja ettei kosteutta löydy.

Oli hetki jolloin, piti sopia hyvä aika mittaukselle, että kaikki pääsevät paikalle. Taas sai alkaa jännittämään asioita. Kosteus mittaus suoritettiin ja se oli hyvä, mistään ei löytynyt kosteutta, joten kaupat asunnosta syntyvät. Enään on vain kauppa kirjat ja sitten asunto on meidän.

Tuntui ihanalta ajatella, että kohta meillä on ihan oma koti missä asustaa ja minkä voi remontoida ja laittaa juuri sellaiseksi kuin itse haluaa. Pääsisimme muuttamaan omaan kotiin alle kuukauden päästä. Meidän piti päästä muuttamaan marraskuun viimeinen päivä, mutta meille vähän lupailtiin, että olisi päästy muuttamaan viikkoa aikaisemmin.

Kovasti odottelimme, että pääsemme muuttamaan viikkoa aikaisemmin, koska oli ollut puhe siitä, että ei tarvitsisi sitten kiireessä muuttaa ja meillä piti olla edellinen asunto tyhjänä joulukuun ensimmäinen päivä. Kyselimme, että milloin saisi tuoda tavaroita aina oli vastauksena, että kyllä he kohta ovat saaneet asunnon tyhjäksi. Mitenpäs sitten kävikään, saimme vasta viimeinen päivä marraskuuta alkaa viedä tavaraa. He saivat asunnon tyhjäksi vasta illalla, joten meillä oli vain ilta aikaa muuttaa tavarat vanhasta asunnosta, uuteen. Ei ollut kovin kiva odotella, meillä kuitenkin oli muutto apuna muitakin, olimme saaneet pakattua kaikki tavarat autoihin ja odottelimme ja odottelimme eikä edellisistä omistajista kuulunut mitään. Muistelisin, että kello oli jo varmaan ainakin seitsemän illalla ennen kuin viimein saimme puhelun, että asunto on tyhjä.

Tuntui hieman turhauttavalta, kun oli oikeastaan koko päivän odottanut, että pääsee laittamaan tavaroita paikoilleen ja sitten pääseekin vasta illalla. Alkoi olla jo niin väsynyt, ettei olisi jaksanut enään hirveästi touhuilla, mutta oli pakko, että pystyi nukkumaan uudessa kodissa. Siivoukset jäi aika vähälle, mutta onneksi edelliset asukkaat olivat siivonneet aika tarkasti joka nurkan.

Kun oli yksi yö nukuttu omassa kodissa, seuraava päivä oli kovaa järjestelyä, että kerkeäisi laittaa kaikki paikalleen, kun minun piti sitten taas seuraavana päivänä töihin. Saimme aika hyvin tavarat järjestykseen, olihan meillä pikku Iiro apuna 💖 Vaikutti siltä, että uusi koti oli Iironkin mielestä tosi kiva. Oli enemmä tilaa touhuta ja lelutkin sai ihan omaan huoneeseen. Kyllä aika pian tuntui, että kotona ollaan, oli vain aika vaikea käsittää että asunto on meidän oma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit!